2109405463 Πλάτωνος 172, Μοσχάτο dertilis@windowslive.com
hero image
 
 
 
 
DERTILIS POOL
Κατασκευή Πισίνας | Μοσχάτο Αττική

Στη Dertilis Pool μεριμνούμε για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας με γνώμονα την ποιότητα και την υψηλή αντοχή σε κάθε μας κατασκευή.

Αποτελούμε πρωτοπόρους σε ποικίλους τομείς του επαγγέλματός μας αναλαμβάνοντας μια ευρεία γκάμα κατασκευών και υπηρεσιών πισίνας, όπως:

Κατασκευές πισίνας από το αρχικό στάδιο
Μηχανοστάσια
Έτοιμες πισίνες (προκάτ)
Ξύλινες πισίνες
Ηλιακή θέρμανση πισινών
Πισίνες χωρίς χλώριο

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
 


ΠΙΣΙΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΧΛΩΡΙΟ

Ο πλέον οικολογικός τρόπος απολύμανσης του νερού της πισίνας σας, είναι η ηλεκτρόλυση άλατος. Αυτό σημαίνει, πως καταργείται τελείως η προσθήκη οργανικού χλωρίου προσθέτουμε την συσκευή η οποία διασπά το αλάτι σε χλώριο πρωτογενούς μορφής. 

Το χλώριο αυτό που δημιουργείται είναι μη τοξικό αφού δεν περιέχει οργανικά πρόσθετα. Το σύστημα τοποθετείται και σε πισίνες που βρίσκονται σε λειτουργία.  Είναι πιο οικονομικό αφού εξοικονομείτε χρήματα από τα αναλώσιμα.

 
     
     
 


ΗΛΙΑΚΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ

Ζεστάνετε την πισίνα σας εκμεταλλευόμενοι τη δωρεάν ηλιακή ενέργεια. Με ηλιακούς συλλέκτες οι οποίοι τοποθετούνται εύκολα σε οποιαδήποτε επικλινή ή ίσια επιφάνεια (κεραμίδια, ταράτσες). 

Το νερό της πισίνας σας με τον κατάλληλο μηχανικό εξοπλισμό "περνάει" μέσα από αυτούς και διοχετεύεται ξανά πίσω στην πισίνα στην θερμοκρασία που το έχετε ρυθμίσει εσείς, καλύπτοντας τις ανάγκες σας.

 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Η εταιρεία μας, σε συνεργασία με τους πιο αξιόπιστους οίκους εξοπλισμού κολυμβητικών δεξαμενών παγκοσμίως, φέρει στη διάθεσή σας μια σειρά προϊόντων και εξοπλισμού συνθέτοντας τον ιδανικό υδάτινο χώρο για εσάς.


Μεριμνούμε τόσο για την ορθή λειτουργία των εγκαταστάσεων που κατασκευάζουμε, όσο και για την επίτευξη ενός ειδυλλιακού περιβάλλοντος χαλάρωσης και ευεξίας.

Ο εξοπλισμός μας, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει: 

 
►  Σκάλες - Χειρολαβές & στηρίγματα
►  Αντλίες
►  Καλύμματα
►  Φίλτρα
►  Φωτισμός
►  Καπάκια
►  Μηχανοστάσια έτοιμα
►  Συστήματα υπερχείλισης
►  Αντλίες θερμότητας
►  Spa
►  Sauna – Hammam
►  Επεξεργασία Νερού
 
 
 
 
 


 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τις υπηρεσίες και τις κατασκευές μας.