2109405463 Πλάτωνος 172, Μοσχάτο dertilis@windowslive.com
 
 
 
 

DERTILIS POOL
Κατασκευή Πισίνας | Μοσχάτο ΑττικήΗ εταιρεία Dertilis Pool έχει έδρα στο Μοσχάτο Αττικής και δραστηριοποιείται από το 1992 στην κατασκευή και συντήρηση πισίνας, spa, hamam και την επεξεργασία νερού.

Ο επικεφαλής της εταιρείας, Αναστάσιος Δερτιλής, με πολύχρονη εμπειρία και άριστη τεχνογνωσία αναλαμβάνει νέες εγκαταστάσεις, επισκευές και συντηρήσεις σε ιδιωτικούς και επαγγελματικούς χώρους εξυπηρετώντας την Αττική και όπου μας ζητηθεί Πανελλαδικά.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 

 
 
 
Η επιτομή στην κατασκευή πισίνας!

Η επιτομή στην κατασκευή πισίνας!

Η έμπειρη ομάδα μας, αποτελούμενη από εξειδικευμένους επαγγελματίες, μπορεί να δώσει λύσεις για κάθε χώρο και ειδικές συνθήκες στοχεύοντας σε ένα λειτουργικό και καλαίσθητο αποτέλεσμα.

Περισσότερα
ΠΙΣΙΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΧΛΩΡΙΟ

ΠΙΣΙΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΧΛΩΡΙΟ

Ο πλέον οικολογικός τρόπος απολύμανσης του νερού της πισίνας σας, είναι η ηλεκτρόλυση άλατος, κατά την οποία πως καταργείται τελείως η προσθήκη οργανικού χλωρίου.

ΗΛΙΑΚΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ

ΗΛΙΑΚΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ

Ζεστάνετε την πισίνα σας εκμεταλλευόμενοι τη δωρεάν ηλιακή ενέργεια με ηλιακούς συλλέκτες οι οποίοι τοποθετούνται εύκολα σε οποιαδήποτε επικλινή ή ίσια επιφάνεια.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ & ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ SPA

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ & ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ SPA

Αποδράστε από την καθημερινότητα και χαλαρώστε σ' ένα από τα προσωπικά spa στο σπίτι σας και απολαύστε την ευεξία και την χαλάρωση μετά από μια κοπιαστική μέρα.